Protection Cover Ultrasound B.V.

Bedrijfsprofiel

PCU is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is in 2007. Door onze pragmatische en no-nonsense aanpak kunnen wij gerenommeerde bedrijven binnen de branche tot onze klantenkring rekenen.

PCU is producent van kwalitatief hoogwaardige medische disposables, zowel steriel als niet-steriel, dat zich gespecialiseerd heeft in de productie van zowel latex als ook latex-vrije, ultrasound probe covers. Wij beschikken over een latex dompellijn en PU seal apparatuur. Daarnaast leveren wij een compleet assortiment steriele equipment covers.

PCU B.V. verkoopt wereldwijd producten aan distributeurs, tevens is PCU B.V. een OEM leverancier van diverse vooraanstaande medische bedrijven. Tevens leveren wij binnen Nederland ook rechtstreeks aan de eindgebruiker.

Doordat wij alle kennis en productiemiddelen in huis hebben zijn wij in staat om in korte tijd prototypes te maken. Als het kostprijs technisch niet verantwoord blijkt te zijn de producten in Nederland te produceren en assembleren kunnen wij de producten voor u sourcen.

Tevens kunnen wij een rol spelen in de ontwikkeling en productie van medische componenten met behulp van andere technieken zoals: spuitgieten en vacuumvormen. Ook kunnen wij het verpakkingstraject, al dan niet uitgevoerd in cleanrooms, voor u uit handen nemen.